BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, October 16, 2011

Hadis Rasulullah :)

ASSALAMUALAIKUM..



"Sebaik-baik wanita adalah yang apabila diberi sesuatu dia bersyukur dan bila tidak diberi apa-apa dia bersabar ; yang menyenangkan hatimu bila kamu melihatnya dan mentaatimu bila kamu menyuruhnya"







Thursday, October 13, 2011

❤ JODOH

ASSALAMUALAIKUM ...
sihat semua?


super likes!


tepuk hati, tanya minda, muhasabah diri :)

ALLAH dah janjikan, setiap Perempuan yang baik untuk Lelaki yang baik dan begitulah sebaliknya. Bagaimana kita nak meminta yang sempurna sedangkan diri kita tak cukup sempurna dimataNya? InsyaALLAH, jodoh setiap org itu sudah ditetapkan olehNya, kita hanya mampu berserah :) *PERINGATAN UTK DIRI SENDIRI JUGE (: *



ByeBye Korang :))
 ❤Assalamualaikum

Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday :)

ASSALAMUALAIKUM...


i do LOVE this blazer :/
can i have this please?


Tuesday, October 11, 2011

Randomly #1

ASSALAMUALAIKUM :)


saja nak letak gamba as a intro duluw :PP



Before you talk, listen. Before you react, think. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try.
( Twitter, 2011 )



sekarang ni saya dah deactivate Facebook, so saya lebih active dekat Twitter :) 
do follow me on Twitter ya guys, kalau yg still nak tahu perkembangan saya lah >_< 
okeyy, byebye peeps! nunytee :))



P/S tak perlu untuk meminta minta,
 kalau orang nak berbuat baik dekat kita,
 dia akan buat dengan sendirinya, seikhlasnya :) 

Sunday, October 9, 2011

Picture :)

ASSALAMUALAIKUM :)

makin hari makin baik, cuaca makin bagus, keadaan diri juga stabil, Alhamdulillah :')
sentiasa mendoakan yang terbaik semoga harihari mendung ini berlalu dengan cepat, Amin.





penatnya baru balik dari beli barang preperation utk wedding , can't wait! >_<
p/s doakan saya ya :')


Friday, October 7, 2011

Pictures Tell Us Everything :)


assalamualaikum..




  i missed that moment :')